Case moderne mici, cu mansarda – alegerea practica

You may also like...

7 Responses

 1. Oana says:

  Primul proiect de casa exemplificat este proiectul ANAIS, prezentat pe site-ul https://www.uberhause.ro/ . Pentru a afla mai multe detalii despre acest proiect, inclusiv preturile de proiectare si constructie pe faze de executie, accesati urmatorul link: https://www.uberhause.ro/proiect-casa-parter-mansarda-100-mp-anais .

  • Dan says:

   Oana, in link este vorba de preturile cerute pt executie in teren, sau de preturile calculate de proiectant, strict teoretice?

   • Oana says:

    @Dan Preturile sunt estimative. Fiecare teren are particularitatile lui, nu se poate preciza un pret exact decat in urma unui deviz calculat in baza unui proiect tehnic. Costul de executie este influentat si de studiul geotehnic.

    • Dan says:

     @Oana- e logică afirmația ta. Am petrecut mai mult timp pe websiteul din semnătură. Caut un antreprenor care să-mi ridice undeva în 2017 o casă la cheie în Urziceni, și eram curios de costuri…

     • Oana says:

      Va invitam, cand va hotarati sa demarati proiectul, la sediul nostru din Bucuresti la o consultatie de specialitate, stabilita in urma unei programari.

 2. Horatiu says:

  Va asteptam din timp la Casa Foca pentru acoperirea tuturor cerintelor casei dumneavoastra, de la parchet pana la canapele, covoare, corpuri de iluminat si tesaturi pentru perdele si draperii.
  Nu ezitati. Preturi publice, consultanta gratuita, Bucuresti Popa Rusu nr. 10, zona Armeneasca.
  Chat online pentru orice informatii.
  Multumesc pentru atentie,
  Cu stima,
  Horatiu
  Tel/whatsapp 0722600887

 3. Elena says:

  Vreau si eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *