Case modulare – locuinte versatile pentru omul modern

You may also like...

2 Responses

 1. Cei trei purcelusi says:

  Eu inteleg ca tu vrei sa prezinti aceste coverci la suprapret, ca pe un lucru util si de dorit, problema este ca nu toti oamenii sunt atat de idioti incat sa puna botul. Au mai vazut si ei o casa la viata lor.

  Cand vad formularea asta: “…ritm tot mai alert al vietii de zi cu zi, casele modulare au aparut tocmai pentru a satisface aceasta nevoie crescanda de mobilitate a oamenilor..” mi se face rau.

  Cine te pune frate sa alegi? Mergi incetisor ca nu navalesc turcii! Si daca tot te muti in alt oras sau tara, nu e musai sa-ti iei coverca dupa tine, ca nu esti nici melc, nici broasca testoasa si nici nu e ieftin. Te costa transportul, autorizatiile, actele, terenul nou, ca doar nu leviteaza, etc. Te costa de ramai sarac. In schimb daca ai o casa normala, o poti inchiria sau vinde, ca are valoare, pe cand coverca “modulara” din surcele si polistiren sau vata de sticla, in cativa ani se transforma in cotet.

  Nu-ti mai insulta cititorii ca faci promotiile alea la Emag cu care ai impanzit siteul degraba si ramai muritor de foame. Relatiile bune si de durata se bazeaza pe onestitate si incredere, nu pe manipulare ieftina si minciuna!

  Apropo, ai auzit de soareci, sobolani, gandaci, vanturi, ploi, ninsori, mucegai, etc? Sper ca sarlatanii de la Eco Cotet Factory care te-au platit sa minti si manipulezi oamenii sa dea faliment!
  Sa dai 58k de euro pentru un cotet de surcele si vata sau polistiren, trebuie sa fii complet cretin! Sa fi bucuros daca te tine 10 ani. Cu indulgenta! Asta daca nu ti-o pun taranii pe foc mai repede!

  PS. Ma dau in vant de mor, dupa tot sistemul ala de conducte si canalizare proiectat in zig-zag prin toata casa!
  Adica de ce sa-l faci compactat intr-o zona cu ambele bai si bucataria sa ai retea de canalizare si conducte pe distanta de cativa metri ca la bloc/hotel?
  Nu Taica! Pune-l in toata casa. Daca vrei sa schimbi o teava, garnitura ceva sau faci inundatie, trebuie demolata casa cu totul.
  Darami podeaua la sufragerie, la bucatarie, la dormitor, pe holuri, pentru ca un imbecil cu creierul cat nuca, care chipurile ar fi terminat o Scoala Superioara nu e in stare sa faca un proiect rational, economic, usor si ieftin de intretinut. In mod sigur a terminat o Scoala Ajutatore pentru oameni cu nevoi speciale si flatulatiile de Arhitectu’Lu’Peste Prajit le-a dobandit din inspiratia de pe siteurile americane, natia cu cel mai mare numar de idioti de pe planeta care nu fac nimic altceva dacat sa-si traga tepe unii altora cu case si actiuni.
  Asta e toata economia lor si se pare ca cu cat nivelul de imbecilitate din Romania creste, devine si economia noastra. Avea dreptate Basescu cand spunea ca Scoala Romaneasca scoate idioti npe banda rulanta. Ma doare in cot de politica si politicieni, dar adevarul trist este ca am umplut Europa de curve, hoti si capsunari!

  Sa te lasi pe mana astora sa-ti faca casa, inseamna sa fii complet cretin sau practicant de sporturi extreme!
  – Studiu. 42 % dintre români sunt analfabeți funcțional
  http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Educatie/Studiu+42+dintre+romani+sunt+analfabeti+functionali

  “Din pacate, piata caselor modulare este slab dezvoltata in Romania.”
  Aceste lucruri ne bucura! Hai cu falimentul!

  “Romanul, cand ii spui de casa din lemn, se asteapta sa fie mai ieftina decat o casa din beton sau BCA”
  Exact asa si trebuie sa fie! Casele durabile se fac din piatra si caramida portanta cu structura din lemn de stejar. Sunt case facute de sasi care au aproape 1000 de ani. Sunt case 100% din lemn de stejar facute de romani, care au sute de ani. Sunt case facute de romani si lipoveni din chirpici si structura din lemn care au peste 100 de ani. Voi, faceti-va cotet la suprapret! Si fara fundatie ca de aia e “modular”!

 2. robert burjan says:

  mdaaa…, o “casa” moderna unde intrarea principala e prin bucatarie, ori camara, sau dormitor. In caz fericit poti intra cu o “parasuta” prin tavan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *