Proiecte de case pentru o familie cu patru membri

You may also like...

1 Response

 1. Bună ziua,

  Portofoliul dvs. este cel care mă îndeamnă să vă contactez în vederea unei colaborări pentru viitoarele proiecte ce au ca element constitutiv lemnul.

  HabitArt Build&Design Construction este un contractor experimentat în domeniul construcțiilor civile, agricole și industriale din lemn, având sediul social în municipiul București și birouri în județul Constanța. În baza experienței, a proiectelor desfășurate și a know how-ului companiei noastre, garantăm un plus de valoare proiectului dumneavoastră.

  Oferim clienților noștri o gamă variată de servicii de proiectare și execuție: case din lemn în stil american, acoperișuri și mansarde, planșee din lemn și hale industriale. În mod curent, pe lângă acestea executăm orice tip de construcție din lemn pentru grădină, de la foișoare, la pergole și terase atât din lemn ecarisat cât şi din lemn lamelat (încleiat).

  Cer acordul dvs. pentru a va trimite mai multe detalii cu referire la gama de servicii puse la dispozitie de HabitArt Build&Design Construction.

  Între timp vă invit să vizitaţi site-ul nostru: http://www.habitart-design.ro.

  Cu stimă,

  Ing. Dipl. Bogdan Bungardi
  Tel. : 0749 057 562
  E-mail: [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *