Nimic nu e mai fascinant si util in egala masura decat sa afli ca un produs caruia ii asociem de regula o singura utilitate are, in realitate, multe alte talente ascunse. Trebuie doar sa i le descoperim si sa ne bucuram din plin de aceste mici secrete. Fara a mai lungi vorba, iata deci o alta serie de utilizari noi ale produselor din casa.
Uleiul de masline are numeroase beneficii asupra sanatatii noastre. Dar stiati ca puteti folosi uleiul de masline pentru a va barbieri? Este un inlocuitor perfect al spumei si, in plus, hidrateaza si pielea, lasand-o catifelata si mai sanatoasa. Daca am dat un sfat barbatilor, sa dam unul si femeilor: demachiati-va seara folosind putin ulei de masline si o bucata de vata.
Filtrul de cafea este un produs pe care cu greu l-am fi vazut intr-o alta ipostaza decat cea pentru care a fost creat. Ei bine, nu ne limitam de data aceasta doar la curatenie sau aspecte care tin de igiena personala. Daca sunteti pasionat de fotografie, atunci puteti domoli intensitatea unui blit acoperindu-l cu hartia unui filtru, mai ales daca optati pentru un prim-plan. Daca vi s-a rupt dopul de pluta cand ati fortat deschiderea unei sticle de vin, atunci puteti strecura lichidul cu un filtru de cafea pentru a inlatura micile bucati de pluta cazute in sticla.
Puteti sterge geamurile cu hartia unui filtru de cafea, fiind la fel de eficienta precum cea de ziar, fara a lasa in urma scame pe care le lasa de regula un prosop de hartie. Sau asezati un filtru de cafea pe fundul unui ghiveci atunci cand schimbati pamantul si va avea grija sa retina mai bine apa. Nici faramele de pamant care se mai strecurau inainte prin gaura de la baza nu se vor mai depune de data aceasta.
Despre otet am tot vorbit si vom mai vorbi. Ii gasim astazi o noua utilitate, despre care nu am mai discutat. Daca aveti parul prea gras si trebuie spalat mult prea des, atunci mizati pe otet pentru ca este un bun degresant, regland in acelasi timp si nivelul Ph-ului. Spalati parul cu sampon, clatiti, apoi turnati un sfert de cana de otet peste par, asteptati cateva minute, apoi clatiti din nou.
Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe: