Pentru o familie numeroasa care isi doreste o locuinta confortabila si cu stil, casa prezentata in randurile de mai jos ar putea fi solutia ideala. Este spatioasa, inspirat compartimentata si are o masarda unde poate fi amenajat intreg spatiul pentru odihna.
Arhitectii au pus la punct toate detaliile pentru ca viitorii proprietari sa se bucure de o casa asa cum si-au dorit. In plus, pentru clientii mai pretentiosi si cu gusturi aparte, s-au asigurat ca proiectul poate fi personalizat conform dorintelor acestora.
Asa ca daca vi se pare o optiune de luat in calcul, trebuie sa stiti ca locuinta cu mansarda a fost conceputa in forma literei L, pentru a se incadra intr-un teren ce a impus unele restrictii.
Planul casei, prezentat pe scurt
Casa are o suprafata desfasurata de 276 de metri patrati, cea utila fiind de 220 de metri patrati. In zona de zi exista living, dining cu bucatarie avand acces pe o terasa cu pergola, baie, vestibul, doua spatii de depozitare si un garaj incorporat. La mansarda cu lucarne sunt trei dormitoare, un balcon, dressing, doua bai, spatiu de depozitare.
Intrand in amanunte, livingul are 22,56 metri patrati, iar zona de dining nu mai putin de 15 metri patrati. La mansarda, cel mai mare dintre dormitoare se intinde pe 21,9 metri patrati. Celelalte doua au 21,6 si, respectiv, 17,9 metri patrati.
Terenul, cumparat dupa discutia cu arhitectul
In cazul acestei locuinta in forma de L, dar si in general, este recomandat sa discutati cu un arhitect inainte de cumpararea terenului.
Analiza indicatorilor urbanistici (POT – procentul de ocupare a terenului, CUT – coeficientul de utilizare a terenului, retragerile minime fata de limitele terenului), a inclinarii, orientarii cardinale, a caracteristicilor geotehnice ale terenului, a vecinatatilor, a functiunilor diverselor componente ale constructiei, toate acestea coroborate cu imaginea dumneavoastra generala cu privire la constructia pe care o doriti ajuta la conturarea liniilor mari ale viitorului proiect impreuna cu arhitectii.
Sursa: uberhause.ro.
Cititi si: Casa din lemn care stocheaza apa de ploaie si uda plantele
Cititi si: Cat costa casa care isi produce singura energia. Imagini din interior