Casele din lemn vin sa satisfaca nevoile familiilor si cuplurilor care isi doresc un confort termic sporit in zilele toride de vara, fara a utiliza instalatiile de aer conditionat. Lemnul este un material care „respira”, asa ca proprietarii se vor bucura de locuinte racoroase in aceasta perioada si calduroase iarna. Va prezentam trei modele interesante de astfel de case.
Prima locuinta prezentata este descrisa de arhitecti ca fiind „o cabana linistita si confortabila, pentru o integrare perfecta in natura”. Este perfecta pentru relaxare dupa vanatoare, pescuit sau dupa o simpla plimbare in padure. Designul original ii va multumi intotdeauna pe gazde si pe oaspeti. Livingul este combinat cu o bucatarie deschisa si are acces la terasa care se intinde pe toata latimea casei.
In ceea ce priveste zona de noapte, aceasta este compusa din doua dormitoare de 16,35 si 10,05 metri patrati. Casa de 127,8 metri patrati locuibili mai are si o baie de 6 metri patrati. Daca visati la o cabana care sa va ofere toate conditiile pentru un stil de viata sanatos si relaxant, atunci alegerea acestui proiect va fi solutia ideala.
Casa spatioasa cu 2 dormitoare
Urmatoare locuinta are o suprafata totala de 171,67 de metri patrati. Casa are toate camerele necesare unei familii. pe langa living si bucatarie, exista un dormitor, o camera pentru copii si un birou. Senzatia de spatiu este subliniata de un living mare, iar bucataria este facuta intr-o camera separata. Va puteti relaxa oricand si va puteti bucura de liniste pe una dintre terase.
O cabana mica si cocheta
Ultima casa prezentata este o cabana cu un dormitor, mica si cocheta. Frumusetea speciala este asigurata de o terasa mare si spatioasa, precum si de ferestrele panoramice. Aceasta solutie confera fatadei principale a cabanei un farmec aparte. Constructia unei astfel de cabane va poate imbunatati stilul de viata si sanatatea, spun cei de la firma care a proiectat-o si o si poate ridica, la cerere.
Casele din lemn sunt mult mai practice decat cladirile din materiale alternative (caramizi, blocuri de spuma etc.). Nu sunt supuse deformarii, contractiei. Cand construiti cu lemn stratificat, puteti economisi o suma semnificativa de la decorarea suplimentara a peretilor. In plus, incalzitoarele sunt adesea materiale daunatoare si de calitate scazuta. Atunci cand construiti case din lemn, pur si simplu nu sunt necesare. Obtineti imediat un design interior ecologic si natural. In plus, trebuie remarcat, coeficientul de conductivitate termica a lemnului este mai mic in comparatie cu alte materiale. Este de aproximativ 0,11 W / (m ∙ K). Vara, casa din lemn este racoroasa, iar iarna este mereu calda.
Sursa: ecolemn.com