In randurile de mai jos, am selectat trei exemple de case traditionale, ideale pentru cei care indragesc acest stil. Ne-am axat pe locuinte spatioase, potrivite pentru o familie cu pana la 3 copii. Iata casele selectate de noi:
Exemple de case traditionale
Primul proiect pe care vrem sa vi-l prezentam propune o suprafata construita de 260 metri patrati, dintre care suprafata utila este de 210 metri patrati. Casa dispune, la parter, de un living + dining, la care se adauga un birou, o bucatarie, un dresing si o toaleta. La mansarda, se regasesc patru dormitoare si doua bai, casa fiind ideala pentru o familie formata din 5 sau chiar 6 membri.
Exemple de case traditionale
Al doilea model este o casa decorata cu obloane si o suprafata utila de 120 metri patrati. In ceea ce priveste costurile, pretul la cheie este de circa 57.000 euro. La parter, in vestibul se afla o baie de serviciu, dupa care se intra intr-o incapere intinsa, in care sunt dispuse bucataria, cu intrare in camera tehnica, locul de luat masa si spatiul de relaxare, intre acestea din urma existand inca o iesire, in lateral. La mansarda se regasesc doua dormitoare spatioase, cu o baie intre ele. Casa este potrivita pentru o familie cu un copil sau pentru un cuplu.
Exemple de case traditionale
Al treilea si ultimul exemplu prezinta un design exterior colorat si atractiv, o suprafata utila de 103 metri patrati si un pret al constructiei la cheie la fel de atractiv – 52.000 de euro. La parter se intra prin lateral, intr-un vestibul, sau prin fata, direct in camera de zi. Sufrageria, locul de luat masa si bucataria sunt dispuse in aceeasi incapere, de-a lungul fatadei. In spate se afla un dormitor, o baie de serviciu si camera tehnica. La mansarda sunt alte trei dormitoare si o baie.
Foto: casemexi.ro, casebinefacute.ro
Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe Facebook: