Pentru cei care prefera modele clasice de locuinte, care au multe elemente in comun cu anumite case din copilaria lor, precum casa parinteasca sau chiar casa bunicilor, am pregatit trei proiecte de case traditionale pe care va invitam sa le descoperiti in randurile ce urmeaza.
Proiecte de case traditionale
Primul exemplu este o casa cu o arhitectura deosebita si o suprafata utila de 133 metri patrati. La parter se regasesc un vestibul, un hol central, unul mai mic catre garaj, de care este atasata camera tehnica, o baie, sufrageria, bucataria inchisa cu loc de luat masa si un mic birou. La mansarda sunt patru dormitoare: unul matrimonial cu baie proprie si dressing, precum si cu propriul balcon, si trei mai mici cu o baie comuna, doua dintre ele fiind alaturate in celalalt capat si impartind un balcon, iar cel de-al treilea fiind in dreptul frumoasei lucarne de la intrare.
Proiecte de case traditionale
Al doilea exemplu este o casa cu suprafata utila de 143 metri patrati, care dispune de un garaj. Bucataria este deschisa si amenajata cu bar, alaturat este locul de luat masa, iar in spatele lor, camera de zi cu semineu in capat, legat de cel de pe terasa. Pe un hol alaturi se afla baia de serviciu si casa scarii, iar apoi, pe un alt hol, doua dormitoare, o baie si un birou. In pod ar putea fi amenajate alte 3 dormitoare si o baie, de exemplu.
Proiecte de case traditionale
A treia si ultima casa are o suprafata construita de 256 metri patrati dintre care suprafata utila este de 205 metri patrati. Casa dispune, la parter, de un living + dining, la care se adauga un birou, o bucatarie, un dressing si o toaleta. La mansarda se regasesc patru dormitoare si doua bai, casa fiind ideala pentru o familie formata din 5 sau chiar 6 membri.
Sursa: casemexi.ro, casebinefacute.ro
Daca v-a placut acest articol, alaturati-va, cu un Like, comunitatii de cititori de pe Facebook: