Casele mici, cu etaj si aspect modern nu pot trece neobservate. Sunt structuri compacte care se remarca, in special, prin designul deosebit si calitatea finisajelor. Iata de 3 exemple de astfel de locuinte de care va veti indragosti.
Prima casa prezentata atrage atentia prin aspectul exterior luxos, specific mediului urban. Are o forma sculpturala care te indeamna sa o explorezi si la interior. Desigur, dupa ce iti delectezi privirea cu zidurile placate cu piatra, lemn si diverse texturi de tencuiala decorativa.
Cu o suprafata construita de 61,25 metri patrati, casa ofera tot confortul unei familii cu doi copii. Asta pentru ca, la etaj, are nu mai putin de trei dormitoare de peste 12 metri patrati fiecare si o baie. La acestea se adauga si un balcon de 4 metri patrati.
La parter, zona de relaxare este extrem de generoasa. Livingul are peste 28 de metri patrati iar ferestrele mari il fac sa para si mai spatios. E loc si in bucataria de aproape 12 metri patrati. Si, pentru ca totul sa fie separat de zona de odihna, la parter se afla si un grup sanitar.
O locuinta cu stil
Urmatoarea locuinta se remarca prin stil. Poate fi amplasata pe un lot ingust cu latura dreapta, pe limita de proprietate, fara modificari semnificative asupra aspectului exterior.
Casa are o structura in cadre din beton armat cu zidarie de BCA. Se pot efectua modificari asupra proiectului, redimensionarea constructiei, suprainaltarea acoperisului, alipirea unui garaj, creerea unui subsol pe toata suprafata constructiei sau doar partial.
Fata de locuinta anterioara, are in plus o camera tehnica la parter. Suprafata construita este ceva mai mare, de 70,2 metri patrati. Asa cum era de astepat, livingul este de dimensiuni impresionante. Are aproape 28 de metri patrati si poate fi amenajat dupa gusturile proprietarului.
Mai putin spatiu, acelasi confort
Ultima casa este ceva mai mica decat a doua, cu o suprafata construita de 65 de metri patrati si are o structura in cadre din beton armat cu zidarie de BCA. Livingul are pana in 26 de metri patrati, iar cel mai mare dormitor – 16 metri patrati. Compartimentarea este similara cu a celorlalte doua.
Cele trei dormitoare de la etaj pot fi impartite intre adulti si, eventual, un copil, doi sau chiar trei. Cel de 13,42 de metri patrati poate fi aranjat pentru doi prescolari, de exemplu.
Compania care a „desenat” casele este specializata in servicii de proiectare, consultanta si project management in constructii. Are un personal cu inalt grad de calificare profesionala, precum si o buna experienta acumulata in domeniu.
Firma care ca obiectiv proiectarea de constructii de calitate in conformitate normele in vigoare, la timp si in bugetul stabiit cu bebeficiarul.
Sursa: prokon.ro