Case modulare ieftine – estetica si eficienta

You may also like...

8 Responses

 1. F interesat pe loc pentru modulul din prezentare initial pentru comuna Scheia Iasi telefon0743.102.566

 2. Buciu Angela says:

  Unde vad niste preturi si modalitatile de achizitie si constructie?

 3. Cris says:

  Am deschis articolul pentru ca ma intereseaza informatia… insa nu stiu cat de documentat este deoarece in noua oferta la Soleta preturile sunt un pic mai mari… Iar Soleta one (prezentata ca exemplu, dar fara schita) este gen garsoniera. Acum in catalog se gaseste Soleta One Plus (e cea mia mica varianta pentru Soleta) care incepe de la 39.000 euro, fara partea de celule voltaice etc. Ideea in sine este super tare, dar chiar asa de ieftine nu sunt. In plus, costa mult terenul (pe langa Bucuresti-unde m-ar interesa pe mine) si autorizatiile te mananca de viu- si de bani si de nervi. Cine e interesat de Soleta poate sa intre pe site-ul lor si sa le ceara brosura. De asemenea, pentru celelalte case prezentate as vrea si eu niste linkuri sau unde pot si gasite- ca tot sunt in perioada de prospectie a pietei :). Bafta multa in achizitionarea unei case, pentru cine se gandeste!

  • Paul Ciocoiu says:

   Buna ziua! Pretul este pentru Soleta One, prima versiune a acestei case modulare. Gasiti la sfarsitul articolului linkuri catre site-urile producatorilor de case modulare. Va recomand sa le cereti o oferta intrucat preturile difera in functie de nevoile Dvs.

 4. Ureche viorel says:

  AS FI INTERESAT DE CATEVA PRETURI LA ACEST MODEL DE CASA DE LEMN. Sunt ff interesante si eu ff interesat sa achizitionez asa model de casa ,Cu respect astept un raspuns

 5. Forian says:

  Peste ocean, pretul estimat al unei locuinte modulare este de 50 de dolari pe metru patrat construit.

  Lipseste vre-un zero?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *